mostbet jackpot - Форум
Меню сайту

Організації
Національна дитяча гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
НАЦІОНАЛЬНА ДОВІДКОВА БЕЗКОШТОВНА ЛІНІЯ З ПИТАНЬ МІГРАЦІЇ ТА ПРОТИДІЇ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ
ГАРЯЧА ЛІНІЯ КІБЕРПОЛІЦІЇ

Приєднуйтесь!
Google Classroom
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Електронні щоденники

Форма входу

Погода

Пошук

Наше опитування
Нужен ли школе собственный сайт?
Всього відповідей: 540

Міні-чат

Друзі сайта
  • Офіційний портал Слов'янської міської ВА
  • Офіційний сайт Слов'янської ЗОШ № 5

• ...

Статистика UCOZ

математика дети рекомендации биология Фізика Учитель відповіді психология советы ЗНО-2010 Новый год тестирование праздник весна конкурс сайт школа ЗНО тестування память девятая школа Война Святогорск Карантин день победы Гамаюн С.А. Славянск донецк крым Футбол выпускники ДОНБАСС Шахтер Донбасс-Арена Олимпиада Дегтярьова Н.М. 4 клас Смаль Л.П. новости Славянска Кожемяко Т.И. Павловська С.М. Рябкина Л.Н. 2-а Дяченко М.А. 2-Б праздники 1 класс Борзенкова Д.М. начальная школа. Слов'янськ
    Наши "видеоуроки" на Dailymotion
    Вітаю Вас, Гість · RSS 24.03.2026, 06:55
    [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форума · Пошук · RSS ]
    • Сторінка 1 з 1
    • 1
    Модератор форуму: Serjio  
    mostbet jackpot
    azarianalbertoДата: Неділя, 08.03.2026, 18:34 | Повідомлення # 1
    Група: Пользователи
    Нагороди: 0
    Репутація: 0
    Статус: Offline
    Mən bu işdə peşəkar deyiləndə, insanların çoxu zarafat etdiyimi düşünür. “Neçə il oldu, qardaş, işləyirsən?” – deyə soruşanda mən də “On ildi, maaşı götür, get” deyib gülürəm. Amma sözün düzü, mənim üçün kazinolar sadəcə bir ehtiras deyil, bu, riyaziyyatdan, psixologiyadan və soyuqqanlılıqdan ibarət bir sistemdir. Mən heç vaxt “bəlkə bu dəfə şans gətirər” deyə pul qoymuram. Mənim üçün hər oyun, hər mərc qabaqcadan hesablanmış bir addımdır. Buna görə də adi həyatda işləmirəm – mənim işim budur. Və bu işdə ən böyük silahım səbir və vaxtında dayanmağı bilməkdir. Keçən həftə, adi bir çərşənbə axşamı, yenə də kompüterimin qarşısında oturub mostbet jackpot sistemini analiz edirdim. Bu gün nə qədər qazanacağımı dəqiq bilməsəm də, itirəcəyim maksimum məbləği artıq cüzdanımda ayırmışdım.
    Adətən mən slotlarla oynamıram. Slotlar sadəcə bəxt işidir, mən isə bəxtimə güvənmirəm. Amma böyük cekpotlar olanda, mənim riyazi beynim işə düşür. Çünki cekpot böyüdükcə, oyunun qaytarılma faizi də dəyişir. Həmin gün məbləğ elə həddə çatmışdı ki, mənim üçün “risk etməyə dəyər” səviyyəsinə gəlmişdi. Saatlarla oturub əvvəlki turların statistikasını çıxardım, müəyyən alqoritmləri axtardım. Bəziləri mənə dəli deyə bilər, amma bu mənim çörək pulumdu. Hesablamalarım bitdikdən sonra, qarşıma bir məqsəd qoydum: bu gün ya cekpotu vuracağam, ya da uduzmaq üçün ayırdığım büdcəmi keçmədən çıxıb gedəcəyəm. Peşəkarlar uduzmağı da bacarmalıdır.
    İlk bir saat ərzində işlər heç də ürəyimcə getmədi. Hər şey riyaziyyata uyğun idi, amma təkərlər bir cür dönmürdü. Balansım getdikcə azalırdı. Əlim klaviaturada donub qalmışdı, beynim isə saniyədə min düşüncə hesablayırdı. İçimdəki həvəskar deyirdi ki, “bir az da artır, bəlkə indi gəlir”, amma peşəkar tərəfim səbrimi qoruyurdu. Mən mərcimi dəyişmədim, strategiyamı dəyişmədim. Çünki bilirdim ki, sistem gec-tez öz ritminə düşəcək. Bu, dalğaya bənzəyir – ya dalğanı gözləyirsən, ya da onun altında qalırsan. İkinci saatın sonunda, uduzmaq üçün ayırdığım büdcənin yarısı getmişdi. O an həyəcan yox, sadəcə soyuqqanlı bir hesablama var idi içimdə. "Hələ vaxt var" dedim öz-özümə, "hələ dəyişən yoxdu".
    Və üçüncü saatda hər şey dəyişdi. Təkərlər fırlanmağa başladı, rəqəmlər bir-birini izlədi. Birdən ekranda işıqlar yanıb-söndü, səslər ucaldı. O anı bilirsən necə olur? Heç bir emosiya keçirmirsən. Sadəcə baxırsan. Mənim üçün ən təhlükəli an məhz həmin andır – qazananda beynin sulana bilər. Amma mən özümü ildırım sürəti ilə ələ aldım. Cekpot məbləği qarşımda dayanmışdı, hesabıma keçən rəqəm isə üç aylıq əməkhaqqıma bərabər idi. Amma dayanmadım. İçimdəki peşəkar səsim dedi: “Bu günün limiti hələ dolmayıb”. Bəli, mən uduzma limiti qoyduğum kimi, qazanma limiti də qoyuram. Çünki ən böyük uduzma anı qazandıqdan sonra gəlir.
    Daha bir saat oynadım. Qazancımı artırdım, amma tamah etmədim. Müəyyən etdiyim səviyyəyə çatanda, sadəcə kompüteri bağladım. Heç bir təntənə yox, heç bir sevinc qışqırığı. Qalxıb çay dəmlədim, pəncərədən çölə baxdım. Bu şəhərdə gün batımını seyr edən adamlar var, mən isə ekran qarşısında saatlarla riyaziyyatla məşğul olub pul qazanırdım. Qəribə hissdir, bilirəm. Amma bu mənim seçimimdi. Axşam yoldaşımla oturub çay içəndə, günün necə keçdiyini soruşdu. “Normal” dedim, sadəcə. Heç nə demədim. Çünki o, bu işin içində olan biri deyil, başa sala bilməzdim ki, mən bu gün işdə “normal” bir gün keçirib, maaşımı almışam.
    Bu işin ən maraqlı tərəfi nə bilirsən? İnsanlar məndən soruşur: “Bəs sən heç vaxt uduzmursan?” Uduzuram, əlbəttə. Peşəkar olmaq uduzmamaq demək deyil, peşəkar olmaq uduzanda nə edəcəyini bilməkdir. Əgər uduzuramsa, gedirəm. Əgər qazanıramsa, dayanıram. Sistem budur. Bu gün də sistem işlədi. Sabah nə olacaq? Sabah yenə kompüteri açıb, yeni günün statistikasını çıxaracağam, yeni rəqəmlərə baxacağam. Bəlkə uduram, bəlkə uduzuram. Amma hər zaman bir qayda var: başlamaq və dayanmaq anını bilmək. Çünki bu oyunun əsl qalibi, pulu qazanandan daha çox, nə vaxt dayanacağını biləndir.

• Сторінка 1 з 1
    • 1
    Пошук:

Copyright Слов`янська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 9 2008-2016