“Kazino mənim ofisimdir”: peşəkar oyunçunun etirafı - Форум
Меню сайту

Організації
Національна дитяча гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
НАЦІОНАЛЬНА ДОВІДКОВА БЕЗКОШТОВНА ЛІНІЯ З ПИТАНЬ МІГРАЦІЇ ТА ПРОТИДІЇ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ
ГАРЯЧА ЛІНІЯ КІБЕРПОЛІЦІЇ

Приєднуйтесь!
Google Classroom
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Електронні щоденники

Форма входу

Погода

Пошук

Наше опитування
Нужен ли школе собственный сайт?
Всього відповідей: 540

Міні-чат

Друзі сайта
  • Офіційний портал Слов'янської міської ВА
  • Офіційний сайт Слов'янської ЗОШ № 5

• ...

Статистика UCOZ

математика дети рекомендации биология Фізика Учитель відповіді психология советы ЗНО-2010 Новый год тестирование праздник весна конкурс сайт школа ЗНО тестування память девятая школа Война Святогорск Карантин день победы Гамаюн С.А. Славянск донецк крым Футбол выпускники ДОНБАСС Шахтер Донбасс-Арена Олимпиада Дегтярьова Н.М. 4 клас Смаль Л.П. новости Славянска Кожемяко Т.И. Павловська С.М. Рябкина Л.Н. 2-а Дяченко М.А. 2-Б праздники 1 класс Борзенкова Д.М. начальная школа. Слов'янськ
    Наши "видеоуроки" на Dailymotion
    Вітаю Вас, Гість · RSS 24.03.2026, 06:51
    [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форума · Пошук · RSS ]
    • Сторінка 1 з 1
    • 1
    Модератор форуму: Serjio  
    “Kazino mənim ofisimdir”: peşəkar oyunçunun etirafı
    azarianalbertoДата: Неділя, 15.03.2026, 00:01 | Повідомлення # 1
    Група: Пользователи
    Нагороди: 0
    Репутація: 0
    Статус: Offline
    Deyirlər, qumarın qalibi olmur. Bəlkə də, adi oyunçular üçün bu doğrudur. Amma mənim üçün qumar sadəcə əyləncə deyil, bu, bir işdir. Necə ki, səhər durub kompyuterin arxasına keçirsən, mən də “işə” gedirəm. Təqvimə baxmıram, həftəsonu, bayram mənim üçün yoxdur. Mən peşəkar oyunçuyam. Və mənim əsər yerim çox vaxt mostbet aplikacja olur.
    Beş ildir ki, bununla məşğulam. Adımı deməyimə ehtiyac yoxdu, qoy Elmir deyək. Otuz beş yaşım var, Bakıda yaşayıram, özümü də təmin edirəm. İlk vaxtlar hər kəs kimi mən də emosiyalara qapılırdım. Uduzdumda əsəbləşir, udanda eyforiya keçirirdim. Amma bu, itkiyə aparan yoldur. Kazino səni uduzdurmaq üçün yox, udmağın üçün qurulub. Bəli, doğru eşitdiniz. Pul qazanmağın üçün. Sadəcə onun qaydalarını bilməlisən, oyunun riyaziyyatını başa düşməlisən.
    Mən heç vaxt təsadüfən oynamıram. Hər mərcimin arxasında saatlarla davam edən analiz dayanır. Futbol statistikası, komandaların forması, oyunçuların vəziyyəti, hətta hakimlərin meyilləri – bunların hamısı rəqəmlərdir. Mən bu rəqəmləri oxuyuram. Canlı mərclər mənim ixtisasımdır. Oyun gedir, sən dəqiqəbədəqiqə vəziyyəti dəyərləndirir, fürsəti qaçırmırsan. Ən çox da mostbet aplikacja vasitəsilə canlı mərclər edirəm. Çünki sürət vacibdir. Bir saniyə gecikmək, kofisin dəyişməsi, fürsətin əlindən getməsi deməkdir.
    Ən böyük qələbəmi xatırlayıram. Ötən ilin payızı idi. İngiltərə Premyer Liqası, “Liverpul” – “Mançester Siti”. Hər kəs favorit kimi “Siti”ni görürdü, amma mən statistikanı dərin qazdım. “Liverpul”un evdə məğlubiyyət seriyası yox idi, “Siti”nin isə əsas hücumçusu zədəliydi. Mən risk etdim. Bütün bankrollumu (oyun üçün ayırdığım pulu) “Liverpul”un qalib gəlməyəcəyinə və ya iki qoldan çox vurmayacağına qoydum. “Liverpul” 1:0 qalib gəldi. Qazancım 15 min manat oldu. O gün anladım ki, bu, artıq təsadüf deyil, sistemdir.
    Təbii ki, hər gün belə olmur. Uduzduğum günlər də var. Amma mən uduzanda da qazanıram. Necə? Sadədir. Mənim mərc limitim var. Günlük uduzma limitimi keçmirəm. Beş il ərzində mənim üçün ən vacib qayda “doymağı bil” olub. Qırmızı gələndə daha da tərslik edib mərc artırmaq – həvəskarın işidir. Peşəkar bilir ki, bu gün şans onun tərəfində deyilsə, sabah yeni gündür. Sabah mən yenə “işə” gedəcəm.
    Yadımdadır, bir il əvvəl dalbadal altı gün uduzmuşdum. Adi insan onsuz da dəli olardı. Mən sakitcə limitlərimi azaltdım, oyunlarımı təhlil etdim və səhvi tapdım. Canlı mərclərdə çox emosional yanaşırdım, lazımsız yerə mərclər edirdim. Səhvimi düzəltdim və növbəti həftə həmin itirdiklərimin hamısını geri qaytardım, üstəlik qazandım.
    İndi mənə deyirlər: “Bəs bu, asan pul deyilmi?” Asan pul deyə bir şey yoxdur. Bu, ağır zehni əməkdir. Səhər durursan, Avropa liqalarının səhər məşqlərini izləyirsən, xəbərləri oxuyursan, komandaların hazırkı durumunu öyrənirsən. Axşam isə matçlar başlayır. Bəzən gecə yarısına qədər ekran qarşısında otururam. Ən rahatım odu ki, telefonuma mostbet aplikacja yüklənib. İstənilən yerdə, istər metroda, istər kafedə olsun, matçı aça, mərci yerləşdirə, vəziyyəti izləyə bilirəm. Bu mənə sərbəstlik verir.
    Peşəkar oyunçu olmaq istəyənlərə deyəcəyim tək söz var: bu, romantika deyil. Bu, soyuq riyaziyyat, dəmir iradə və intizamdır. Özünə qarşı dürüst olmalısan. Zərəri etiraf etməyi bacarmalısan. Və ən əsası, bu işdə məqsəd “udmaq” yox, “qazanmaq” olmalıdır. Fərq budur: udmaq təsadüfdür, qazanmaq isə planlı işin nəticəsidir.
    Mən beş ildir bu yoldayam. Evim, maşınım, yığımım var. Heç kimə möhtac deyiləm. Deyirlər, qumar pis şeydir. Məncə, hər şey insanın özündən asılıdır. Əgər sən axşam çıxıb pulunu ikiqat artırmaq xəyalı ilə girirsənsə, uduzacaqsan. Amma mənim kimi, işə gedirmiş kimi yanaşırsansa, o zaman bəlkə də, bu peşə ola bilər. Mənim ofisim – bura mənim cibimdədir.

• Сторінка 1 з 1
    • 1
    Пошук:

Copyright Слов`янська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 9 2008-2016