Меню сайту


Організації
Національна дитяча гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
НАЦІОНАЛЬНА ДОВІДКОВА БЕЗКОШТОВНА ЛІНІЯ З ПИТАНЬ МІГРАЦІЇ ТА ПРОТИДІЇ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ
ГАРЯЧА ЛІНІЯ КІБЕРПОЛІЦІЇ


Приєднуйтесь!
Google Classroom
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Електронні щоденники


Форма входу


Погода


Категорії розділу
Новини школи [1246]
Новини мікрорайону Хімік [19]
Новини сайту [31]
Новини Слов'янська [39]
Новини України [61]
Новини Донецької області [6]
Цікаве у світі [15]
ЗНО [0]
Все про ЗНО


Пошук


Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Наше опитування
Нужен ли школе собственный сайт?
Всього відповідей: 535


Міні-чат


Друзі сайта
  • Офіційний портал Слов'янської міської ВА
  • Офіційний сайт Слов'янської ЗОШ № 5


  • ...


    Статистика UCOZ

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0


    Архів записів


    математика дети рекомендации биология фізика учитель відповіді психология Советы ЗНО-2010 новый год тестирование праздник весна Конкурс сайт школа ЗНО тестування память девятая школа война Святогорск Карантин День Победы Гамаюн С.А. славянск Донецк Крым ФУТБОЛ выпускники Донбасс Шахтер Донбасс-Арена олимпиада Дегтярьова Н.М. 4 клас Смаль Л.П. Новости Славянска Кожемяко Т.И. Павловська С.М. Рябкина Л.Н. 2-а Дяченко М.А. 2-Б праздники 1 класс Борзенкова Д.М. начальная школа. Слов'янськ
    Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 02:57
    Головна » 2017 » Грудень » 20 » Земля і Всесвіт – це велике диво, в якому пощастило жити нам
    16:42
    Земля і Всесвіт – це велике диво, в якому пощастило жити нам

    Сучасна людина відповідальна не лише за світ, у якому вона живе, а й світ, у якому житимуть майбутні покоління. Проблема охорони довкілля стала справді актуальною. Забруднення навколишнього середовища перебуває в центрі всього людства, яке почало усвідомлювати небезпеку для життя н Землі.
    З метою формування в учнівської молоді ціннісного ставлення до природи, розуміння гармонійного співіснування людини і природи, бажання оберігати і примножувати природні багатства рідного краю з 11 по 15 грудня 2017 року у  нашій школі проходив тиждень екологічного виховання“Земля і Всесвіт – це велике диво, в якому пощастило жити нам». Протягом тижня у школі тривала екоатмосфера! 
    Серед учнів 5-х класів була проведена екологічна вікторина «Як зберегти природу», де діти за допомогою творчих завдань та різноманітних конкурсів навчилися любити і охороняти природу рідного краю, вивчили тварин нашої місцевості, розглянули їх значення для навколишнього середовища та власну роль в їх охороні. Результатом стало створення інтерактивних плакатів «Збережемо   Землю разом» та «Врятуй майбутнє». 
    У коридорах школи були організовані ековиставки малюнків, колажів. Учні 6 – 10 класів змагалися в конкурсі тематичних екостіннівок «SOS! ЇЇ величність Природа просить порятунку!». Найкращою була визнанна робота учениці 10 класу Жижченко В. «Сміття ускладнює життя».
    Учні 11-го класу провели прес-інформаційну хвилинку «Знай! Бережи! Захищай!» для учнів середньої ланки і вручили пам`ятки «Збережи природу Землі!»
    Були виготовлені екологічні агітки  «Зробимо докілля чистішим!» , які покликані спонукати людей не залишати після себе сміття,  і презентовані жителям мікрорайону.
     Щоденні заходи мали  розвивальний, виховний та пізнавальний характер.  Різноманітність заходів мали великий вплив на учнів, розвивали інтерес до вивчення та стимулювання творчої праці вчителів та учнів.
    Підводячи підсумки, можна сміливо сказати, що тиждень цей надовго залишився у пам’яті учнів. Всі мали чудову можливість дізнатись багато нового та пізнавального,а головне-гордо нести звання еколога!

     

    Категорія: Новини школи | Переглядів: 802 | Додав: mnkuznetsova | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
    Copyright Слов`янська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 9 2008-2016