Чи справді в Рівному є хороші будинки для літніх людей?
|
|
HzBoy | Дата: Четвер, 29.05.2025, 18:04 | Повідомлення # 1 |
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Друзі, скажіть чесно — хтось реально мав досвід із такими закладами в Рівному? Бо читаю одне, а на серці тривожно. Хочеться знайти місце, де старенькі не просто «доживають», а живуть. Можливо, є місця з садом, тваринами, спілкуванням? Поділіться, якщо не важко.
|
|
| |
misterbicips | Дата: Субота, 31.05.2025, 22:45 | Повідомлення # 2 |
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Коли моя мама почала потребувати постійного нагляду, я довго вагалася, перш ніж ухвалити рішення про розміщення її в спеціалізованому закладі. Але сьогодні я можу з упевненістю сказати: це було правильне рішення. У нас є чудовий досвід з мережею пансіонатів «Грааль», де вона отримала не лише медичний догляд, а й емоційну підтримку. Будинок престарілих Рівне https://gral.org.ua/dim-prestarilih-rivne/ став для неї новим домом, де вона почала посміхатися частіше, ніж за останні роки. Там враховують особливості кожного пацієнта, особливо в разі таких станів, як деменція чи наслідки інсульту. Щоденні прогулянки, правильне харчування, турботливий персонал — усе це допомогло мамі відчути себе потрібною. Я щиро раджу звернути увагу на такі заклади, особливо коли родина не може забезпечити повноцінний цілодобовий догляд.
|
|
| |