Як підвищити мотивацію та залученість команди? - Форум
Меню сайту

Організації
Національна дитяча гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
НАЦІОНАЛЬНА ДОВІДКОВА БЕЗКОШТОВНА ЛІНІЯ З ПИТАНЬ МІГРАЦІЇ ТА ПРОТИДІЇ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ
ГАРЯЧА ЛІНІЯ КІБЕРПОЛІЦІЇ

Приєднуйтесь!
Google Classroom
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Електронні щоденники

Форма входу

Погода

Пошук

Наше опитування
Нужен ли школе собственный сайт?
Всього відповідей: 538

Міні-чат

Друзі сайта
  • Офіційний портал Слов'янської міської ВА
  • Офіційний сайт Слов'янської ЗОШ № 5

• ...

Статистика UCOZ

математика дети рекомендации биология Фізика Учитель відповіді психология советы ЗНО-2010 Новый год тестирование праздник весна конкурс сайт школа ЗНО тестування память девятая школа Война Святогорск Карантин день победы Гамаюн С.А. Славянск донецк крым Футбол выпускники ДОНБАСС Шахтер Донбасс-Арена Олимпиада Дегтярьова Н.М. 4 клас Смаль Л.П. новости Славянска Кожемяко Т.И. Павловська С.М. Рябкина Л.Н. 2-а Дяченко М.А. 2-Б праздники 1 класс Борзенкова Д.М. начальная школа. Слов'янськ
    Наши "видеоуроки" на Dailymotion
    Вітаю Вас, Гість · RSS 18.09.2025, 23:18
    [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форума · Пошук · RSS ]
    • Сторінка 1 з 1
    • 1
    Модератор форуму: Serjio  
    Як підвищити мотивацію та залученість команди?
    tmupzДата: Четвер, Сьогодні, 12:28 | Повідомлення # 1
    Група: Пользователи
    Нагороди: 0
    Репутація: 0
    Статус: Offline
    Шукаю сервіс, який реально допомагає підвищити мотивацію співробітників, зрозуміти, що їх цікавить і що заважає продуктивності, а також покращити комунікацію в команді. Важливо, щоб інструмент був простий у використанні та давав реальні результати.

capop81218Дата: Четвер, Сьогодні, 12:37 | Повідомлення # 2
    Група: Пользователи
    Нагороди: 0
    Репутація: 0
    Статус: Offline
    Я сама користувалася платформою https://surwise.pro/і можу чесно сказати, що це дійсно працює. Спочатку я пробувала робити опитування вручну, через Google форми, але це займало багато часу, і результатів було важко систематизувати. Коли почала користуватися Surwise, все змінилося: тепер можна швидко створювати опитування, отримувати аналітику та відразу бачити, що хвилює команду. З власного досвіду знаю, що після кількох тижнів регулярного використання співробітники стали більш відкритими, почали активніше брати участь у внутрішніх ініціативах, а залученість реально зросла. Мені дуже подобається, що платформа показує тренди, порівнює відділи та допомагає відстежувати ефективність наших дій. Тому можу сміливо рекомендувати цей сервіс всім, хто хоче покращити мотивацію та атмосферу в команді.

• Сторінка 1 з 1
    • 1
    Пошук:

Copyright Слов`янська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 9 2008-2016